Τρόποι Επικοινωνίας

1Αποστολή Email.
2Τηλ. +30 2752099499
3Κιν. +30 6974128427, 6946002272

Αν εξακολουθείτε να έχετε προβλήματα, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε, στέλνοντας ένα e-mail στο info[@]kinisis.eu . Σας ευχαριστούμε!

Ώρες Γραφείου

Δευ-Παρ » 9:00πμ - 2:00μμ & 5:30μμ - 8:30μμ
Σαβ » 9:00πμ - 2:00μμ
Κυριακές μόνο με ραντεβού!

Κερδίστε μία Δυναμική Ιστοσελίδα !

Εγκρίθηκε το νέο ΕΣΠΑ 2014 - 2020

espa-2014-2020Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε σήμερα την έγκριση του νέου ΕΣΠΑ για την περίοδο 2014-2020.

Το ελληνικό πρόγραμμα είναι το 3o μεταξύ των 28 που εγκρίνεται από την Κομισιόν (μετά της Δανίας και της Γερμανίας), γεγονός που είναι αποτέλεσμα

1) αφενός της έγκαιρης προετοιμασίας, που ξεκίνησε ενάμιση χρόνο πριν

2) αφετέρου της καλής συνεργασίας και διαβούλευσης με τις 13 Περιφέρειες, τα υπουργεία και τις υπηρεσίες της ΕΕ.

Bloomberg: Νέο ρεκόρ για τον ελληνικό τουρισμό το 2014

bloomberg-tourismΝέο ρεκόρ αναμένεται να καταρρίψει φέτος ο ελληνικός τουρισμός, σύμφωνα με ανταπόκριση από την Αθήνα στο αμερικανικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Bloomberg.
Όπως επισημαίνεται, ο τουρισμός στην Ελλάδα, ο οποίος αντιπροσωπεύει το ένα έκτο της ελληνικής οικονομίας, αναμένεται να καταρρίψει ένα νέο ρεκόρ, για δεύτερη συνεχή χρονιά, στην προσέλευση Ευρωπαίων τουριστών.
«Οι προβλέψεις δείχνουν ότι το 2014 θα καταρριφθεί ένα ακόμη ρεκόρ» δήλωσε στο Bloomberg ο Ανδρέας Ανδρεάδης, πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), προσθέτοντας ότι αναμένεται να επισκεφθούν την Ελλάδα 18,5 εκατ. τουρίστες, ξεπερνώντας τα 17,9 εκατ. που την επισκέφτηκαν το 2013 και δημιουργώντας έσοδα ύψους 13 δισ. ευρώ.

Ελλάδα και η Γαλλία ανακοίνωσαν τα σχέδια τους στον τομέα του τουρισμού

Kefalogianni-Mantei atout franceΕλλάδα και η Γαλλία ανακοίνωσαν τα σχέδια τους να συνεργαστούν περαιτέρω στον τομέα του τουρισμού μέσω κοινών δράσεων που περιλαμβάνουν την έναρξη των ταξιδιωτικών πακέτων και την προώθηση των δύο χωρών σε συγκεκριμένες αγορές-στόχους.
Η ανάπτυξη της συνεργασίας ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Γαλλία, συζητήθηκε αναλυτικά μεταξύ της Ελληνίδας υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη και του Christian Mantei, Γενικού Διευθυντή του Γαλλικού Οργανισμού Τουρισμού και Ανάπτυξης Atout France, στις 26 Μαρτίου στο Παρίσι.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο οργανισμός Atout France συμφώνησε να προσφέρει την εμπειρία του και να συμβουλεύει την ελληνική πλευρά σχετικά με το πώς να επιτευχθεί μια επιτυχημένη συνεργασία του ιδιωτικού τομέα και του κράτους για τουριστικούς σκοπούς.

Το 60% των Ελλήνων είναι online και το 30% μέσω mobile συσκευών

greek-users-online

Τα ετήσια στοιχεία για το προφίλ των χρηστών του διαδικτύου και το ποσοστό των Ελλήνων που βρίσκονται online, ανακοίνωσε η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ), αναδεικνύοντας το γεγονός ότι το mobile Internet κερδίζει ολόενα και περισσότερους χρήστες, κυρίως λόγω της αύξησης των δικτύων Wi-Fi.
Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, το 60,4% των πολιτών της χώρας ηλικίας 16-74 ετών χρησιμοποίησε, το α' τρίμηνο του 2013, ηλεκτρονικό υπολογιστή, ενώ το 59,9% του πληθυσμού έκανε και χρήση του διαδικτύου. Τα ποσοστά αυτά σχεδόν συμπίπτουν, αποκαλύπτοντας ότι πλέον η χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή σημαίνει και χρήση κάποιας διαδικτυακής υπηρεσίας. Η συγκεκριμένη τάση εμφανίστηκε για πρώτη φορά το 2012, καθώς σε μετρήσεις προγενέστερων ετών προέκυπτε μια διαφορά μεταξύ όσων χρησιμοποιούσαν Η/Υ και όσων τον χρησιμοποιούσαν για να συνδεθούν με το διαδίκτυο. Επιπλέον, οι οικιακές συνδέσεις είναι σχεδόν όλες πια ευρυζωνικές.

TOP