Τρόποι Επικοινωνίας

1Αποστολή Email.
2Τηλ. +30 2752099499
3Κιν. +30 6974128427, 6946002272

Αν εξακολουθείτε να έχετε προβλήματα, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε, στέλνοντας ένα e-mail στο info[@]kinisis.eu . Σας ευχαριστούμε!

Ώρες Γραφείου

Δευ-Παρ » 9:00πμ - 2:00μμ & 5:30μμ - 8:30μμ
Σαβ » 9:00πμ - 2:00μμ
Κυριακές μόνο με ραντεβού!

Γνώμες Πελατών

 Η προβολή της δουλειάς μου μέσα από το διαδίκτυο έχει ξεκινήσει πριν δώδεκα περίπου χρόνια. Έχω πλέον αποκτήσει την προσωπική μου εμπειρία και έχω κατανοήσει πόσο σημαντικό είναι να προβάλλει κανείς τη δουλειά του με αυτόν τον σύγχρονο τρόπο. Γι' αυτό, όπως είναι προφανές, οι συνεργάτες που επιλέγουμε για να αναλάβουν αυτό το μέρος της δουλειάς μας παίζουν καθοριστικό ρόλο. Η συνεργασία μου με τον Παναγιώτη Καρούμπα και τον Γιώργο Καλφακάκο οι οποίοι έχουν την εταιρία Kinisis Web & Tourism άρχισε πριν ένα περίπου χρόνο. Ανέλαβαν την αναμόρφωση της ιστοσελίδας μου www.trigas.gr  και σ’ αυτή τη συνεργασία βρήκα όλα αυτά τα στοιχεία που χρειάζομαι, όπως συνέπεια, άμεση εξυπηρέτηση όταν τη χρειάζομαι και κυρίως μία σχέση που θα χαρακτήριζα περισσότερο ανθρώπινη, παρά επαγγελματική. Τα σχόλια των επισκεπτών οι οποίοι καθημερινά αυξάνονται, είναι ότι βρίσκουν τη σελίδα μου απλή, λειτουργική, καλαίσθητη, γρήγορη χωρίς δυσλειτουργίες.
Βαγγέλης Τρίγκας // Δεξιοτέχνης Σολίστας & Δάσκαλος Μπουζουκιού

 

 Η ιστοσελίδα του Δικηγορικού Συλλόγου dsnafpliou.gr είναι εξαιρετικά χρηστική για τα μέλη μας, ενημερώνεται άμεσα και καθημερινά. Αποτελεί ένα εργαλείο στην εργασία κάθε δικηγόρου αφού εμπεριέχει μεγάλο όγκο πληροφοριών και δεδομένων. Η συνεργασία μας με την εταιρεία KINISIS ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ κρίνεται ως άψογη.
Δικηγορικός Σύλλογος Ναυπλίου // www.dsnafpliou.gr

 

 Η εταιρεία Kinisis Web & Tourism με βοήθησε να καταλάβω πως μπορώ να χρησιμοποιήσω αποτελεσματικά το διαδίκτυο στη δουλειά μου. Το σημαντικότερο για μένα είναι ότι η συνεργασία μας συνεχίζεται αφού με βοηθούν έτσι ώστε η ιστοσελίδα της επιχείρησής μου karahaliosgas.gr να ενημερώνεται άμεσα με τα νέα προϊόντα που βάζω στο κατάστημά μου.
Καραχάλιος Γιώργος // karahaliosgas.gr

 

 Είναι η πιο αποδοτική διαφημιστική επένδυση που έχω κάνει. Ύστερα από πολλές δαπανηρές προσπάθειες, είναι η μόνη επένδυση που μου έκανε σχεδόν άμεσα απόσβεση, καθώς οι δουλειές που έκλεισα άμεσα ήταν πολύ σημαντικές και σε διαφορετικό κοινό, καθώς στο ίντερνετ σε βλέπουν σχεδόν πάντα άγνωστοι προς εσένα, συνεπώς νέοι πελάτες. Το στήσιμο του site pianoservice.gr είναι πολύ καλό και η συνεργασία άψογη.
Διονύσης Μακρυπόδης // pianoservice.gr

 

Εμπιστεύτηκα στο γραφείο Kinisis Web & Tourism το στήσιμο της ιστοσελίδας μου horosaskisis.gr. Έχοντας πλήρη άγνοια στον τομέα της νέας τεχνολογίας βρήκα στα πρόσωπα του Γιώργου και του Παναγιώτη αυτό ακριβώς που ζητούσα. Ανέλαβαν με απόλυτη συνέπεια και ταχύτητα και το κομμάτι της διαχείρισης, που λόγω έλλειψης χρόνου και γνώσεων μου ήταν αδύνατον να ανταποκριθώ.
Νικώ Στεργίου // Γυμναστήριο Χώρος Άσκησης

 

Το Κτηματομεσιτικό μας γραφείο Σ. ΜΑΣΟΥΡΟΥ ξεκίνησε την επαφή του με το διαδίκτυο το 2004 με την προτροπή του Παναγιώτη Καρούμπα. Αφού πρώτα δοκιμάσαμε την προβολή μας με τη μορφή της φιλοξενίας ως επιχείρηση σε τοπικά ιστολόγια της Αργολίδας, αποφασίσαμε τη δημιουργία της δικής μας ιστοσελίδας masouros.gr και το αναθέσαμε στην εταιρεία Kinisis. Με την λειτουργία της ιστοσελίδας μας, διαπιστώσαμε ότι πρόκειται για ένα εργαλείο που βοηθάει στην επικοινωνία, εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά. Μας δίνει τη δυνατότητα να προβάλουμε τα ακίνητα σε πραγματικό χρόνο ταυτόχρονα σε όλο τον κόσμο. Η συνεργασία μας δεν έχει το χαρακτήρα της επαγγελματικής σχέσης αλλά εξελίχθηκε σε σχέση εμπιστοσύνης και φιλίας.
Σοφία Τσιάπα – Μασούρου // Κτηματομεσιτικό Γραφείο

 

Μου άρεσε τόσο πολύ η συνεργασία με την KINISIS WEB & TOURISM γιατί από την πρώτη στιγμή με άκουσαν και κατάλαβαν ακριβώς με ποιον τρόπο θα ήθελα να βλέπουν όλα αυτά που κάνω μέσα από την ιστοσελίδα μου (gabihessreisen.ch) οι ενδιαφερόμενοι και αυτό έγινε όπως το ήθελα. Επιπλέον, με βοήθησαν να καταλάβω πάρα πολλά σχετικά με τη λειτουργία και τις δυνατότητες της δυναμικής ιστοσελίδας με απλά λόγια και παραδείγματα. Εξίσου σημαντικό ήταν το γεγονός ότι αισθάνθηκα σε όλη τη διάρκεια της δημιουργίας της ιστοσελίδας την ευχαρίστηση της βήμα- βήμα διαδικασίας . Γιώργο και Παναγιώτη σας ευχαριστώ πάρα πολύ!
Gabie Hess // Εναλλακτικά ταξίδια στην Ελλάδα

 

Η εταιρία ΗΛΙΑΣ Κ. ΡΟΥΜΠΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ μέσω της αναζήτησης ενός καλού και αξιόπιστου συνεργάτη, που θα αναλάμβανε την προβολή της πορείας και της δραστηριότητάς της στο διαδίκτυο, κατέληξε στην εταιρία Kinisis Web & Tourism. Έτσι, με άψογη και διαρκή συνεργασία και επικοινωνία με τον Γιώργο και τον Παναγιώτη δημιουργήθηκε η ιστοσελίδα agrosm.com, για την οποία είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και υπερήφανοι. Η ακριβής απεικόνιση των δραστηριοτήτων μας στην ιστοσελίδα αυτή, αλλά και τα θετικά σχόλια που εισπράξαμε από τις πρώτες κιόλας ώρες λειτουργίας της, δικαιώνει την επιλογή των συνεργατών μας και μας δημιουργεί την αίσθηση εμπιστοσύνης, ασφάλειας και φιλικότητας που επιθυμούσαμε.
Ηλίας Κ. Ρούμπος // CEO - Γεωπόνος

 

Η εμπειρία μου από τη συνεργασία και το αποτέλεσμα της κατασκευής της δυναμικής ιστοσελίδας της electronenergy.gr μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις για την ομάδα Kinisis! Το ενδιαφέρον και η τεχνογνωσία που κατέχουν δεν τα βρίσκεις εύκολα. Η συνεργασία μας συνεχίζεται με την τεχνική υποστήριξη και τη συνεχή ανανέωση της ιστοσελίδας. Συνιστώ ανεπιφύλακτα!
Electron energy - Μουστακόπουλος Γιάννης // electronenergy.gr

 

 

Η εταιρεία Kinisis Web & Tourism με βοήθησε να προωθήσω την δουλειά μου, στον κόσμο του ιντερνέτ ( taxinafplio.gr ) που πλέον στις μέρες μας είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας, να εξελίξω το επάγγελμα μου και να αναδειχτώ μέσα από αυτό. Ο Γιώργος και ο Παναγιώτης είναι παρά πολύ καλοί στην δουλεία τους, πολύ εξυπηρετικοί, συνεργάσιμοι και αγαπάνε αυτό που κάνουν! Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την συνεργασία μαζί τους!
Παναγιώτης Χριστόπουλος // Ιδιοκτήτης - taxinafplio.gr

 

 

 

Η εταιρεία Kinisis Web & Tourism με βοήθησε να δημιουργήσω την ιστοσελίδα της επιχείρησής μου( panta-rei.gr )στο Ναύπλιο.Ο Γιώργος και ο Παναγιώτης άκουσαν με προσοχή όλες μου τις ανάγκες και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό!Τους ευχαριστώ και τους συστήνω για τον επαγγελματισμό,την συνέπεια και τις χρήσιμες τους συμβουλές.
Γωγώ Κορδοπάτη // panta-rei.gr

 

Η νέα σελίδα ( www.desmoiaimatos.gr ) δημιουργήθηκε με πολύ αγάπη από δύο νέους ευαισθητοποιημένους και καταξιωμένους ανθρώπους στο χώρο της κατασκευής ιστοσελίδων . Θα θέλαμε δημόσια να ευχαριστήσουμε τον Γιώργο και τον Παναγιώτη, ιδιοκτήτες της εταιρίας Kinisis Web & Tourism για την ευγενική χορηγία τους.Ο καινούριος διαδικτυακός τόπος θα είναι πηγή ενημέρωσης των εθελοντών αιμοδοτών και μη, ώστε να μπορούν εύκολα και άμεσα, να ενημερωθούν όσοι ενδιαφέρονται, για τις δράσεις του Συλλόγου όπως, πότε είναι οι επόμενες αιμοδοσίες, για το πώς μπορεί κάποιος να δώσει αίμα, αιμοπετάλια ή το πώς μπορεί να γίνει κάποιος εθελοντής δότης μυελού των οστών καθώς επίσης και πολλές άλλες πληροφορίες.
ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ

TOP